๐ƒ๐ž ๐š๐Ÿ๐ญ๐ซ๐š๐ฉ ๐ฏ๐š๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐๐ฎ๐ฎ๐ซ๐ณ๐š๐ฆ๐ž ๐ž๐ง ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ง๐๐ข๐ ๐ž ๐ฐ๐จ๐จ๐ง๐ฐ๐ข๐ฃ๐ค!

23 september 2024
Nieuws

Donderdag 19 september gaven Ontwikkelcombinatie Wilderszijde (OCW), wethouder Simon Fortuyn en de toekomstige bewoners van fase 1 het officiรซle startsein voor de start bouw van Spetterend Wonen in Waterwijk, een nieuwe en toekomstgerichte woonwijk in de gemeente Lansingerland en onderdeel van de gebiedsontwikkeling Wilderszijde.
Ontwikkelcombinatie Wilderszijde is een samenwerking tussen VolkerWessels Vastgoed en Van Omme & De Groot. Deze vooruitstrevende ontwikkeling legt de focus op het creรซren van een groene, duurzame en leefbare woonomgeving, waarbij mens en natuur centraal staan. De wijk zal bestaan uit circa 515 woningen, waarvan een aanzienlijk deel bestemd is voor het betaalbare koop- en huursegment. Bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan duurzaamheid, energie-efficiรซntie en een groene infrastructuur die de biodiversiteit versterkt. Onder een stralende zon werd op feestelijke wijze het startschot gegeven voor een succesvolle bouwperiode!

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7242801432960143361